Cadeaubon Merelbeke, winkelplezier dichtbij

Op zoek naar een leuk, lokaal geschenk voor een familielid, vriend, collega of je werknemers? Dan is de Cadeaubon Merelbeke vast de ideale oplossing. Leuk om te geven en om te krijgen! De Cadeaubon Merelbeke is een digitale geschenkkaart waarmee je aankopen kan doen bij verschillende lokale handelaars.

 

De Cadeaubon Merelbeke is beschikbaar in 10, 25 en 50 euro en wordt verpakt in een gratis, mooie verpakking. Zo is jouw geschenk onmiddellijk stijlvol verpakt en zo klaar om cadeau te doen. Werkgevers die de Cadeaubon Merelbeke willen schenken aan hun personeel, kunnen genieten van fiscale voordelen.

Cadeaubon Merelbeke is een initiatief van het Gemeentebestuur Merelbeke met steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

                                                                                                                                                    logo agentschap innoveren en ondernemen

 

Verkooppunten

De Cadeaubon Merelbeke is te koop in:

- De gemeentelijke bibliotheek (Dijsegem 1) tijdens deze openingsuren

- Zwembad Ter Wallen (Sportstraat 3) tijdens deze openingsuren (let op: het loket sluit telkens een half uur voor sluitingstijd)

- AD Delhaize Flora (Fraterstraat 86 B) tijdens deze openingsuren

- Hubo (Hundelgemsesteenweg 25) tijdens deze openingsuren

- Eurotuin (Fraterstraat 111) tijdens deze openingsuren

- onze webshop

 

Geldigheid controleren

De Cadeaubon Merelbeke is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De uiterste geldigheidsdatum staat niet vermeld op de cadeaukaart zelf, maar wel op de bijgeleverde cadeauverpakking. Ben je de cadeauverpakking kwijt? Geen nood. Hieronder kan je de geldigheidsdatum van jouw cadeaubon opvragen door het kaartnummer (de alfanumerieke code vermeld op de achterzijde van je cadeaubon) hieronder in te geven en vervolgens te klikken op 'controleer':

Fiscale voordelen voor ondernemers

Als ondernemer kan je genieten van fiscale voordelen als je de Cadeaubon Merelbeke aankoopt als geschenk voor je personeel naar aanleiding van Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, pensioen …

 

Nog vragen over de Cadeaubon Merelbeke?

Krijg hier een antwoord op de veelgestelde vragen.

 

Deelnemende zaken

De Cadeaubon Merelbeke kan ingeruild worden bij verschillende deelnemende handels- en horecazaken. Je herkent ze aan de raamsticker in hun etalage. Als je aankoop niet de volledige waarde van de geschenkbon bedraagt, dan kan je aan de handelaar het verschil vragen in een tegoedbon van de zaak. Handelaars ruilen de geschenkbonnen niet om voor cash geld.

Wil je als handelaar deelnemen? Dan moet je eerst een overeenkomst afsluiten. Klik hier voor meer info.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst werk en economie
Gemeentehuis (tweede verdieping)
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag:Gesloten
Eerstvolgende openingsdag:(18/01) tot

Contact

 • 09 210 33 54
09 210 32 99
werkeneconomie [at] merelbeke.be

Bekijk ook

 • Het strategische commercieel beleidsplan geeft een grondige analyse weer en stelt belangrijke verbeterpunten en acties voorop om het lokale detailhandels- en horecabeleid een boost te geven.

 • Lokale handelsverenigingen bundelen de inzet en interesses van winkeliers en zorgen voor boeiende activiteiten.

 • Hebt u een onderneming of een eigen zaak? Dan moet u een vergoeding betalen als u muziek wilt laten horen waarvan iemand anders de auteur, de uitvoerder of de producent is.

 • Een ondernemingsloket is een aanspreekpunt voor ondernemingen.

 • Wanneer je een zaak wil opstarten, doe je best navraag bij de dienst stedenbouw en dienst milieu over welke vergunningen je nodig hebt.

 • Aan alle op het grondgebied van de gemeente Merelbeke gevestigde zelfstandigen en bedrijven wordt de mogelijkheid geboden om, tegen betaling van een vergoeding, richtingsaanwijzers naar hun vestiging te laten plaatsen.

 • Voor de meeste belastingen heb je aangifteplicht, zodat de gemeente het juiste bedrag van de belasting kan vaststellen. 

 • Met het invoeren van de Cadeaubon Merelbeke wil de gemeente de lokale economie stimuleren.

 • Dien een spontante kandidatuur in wanneer je als ondernemer wil aangeschreven worden voor een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking.

 • Om de twee jaar reikt het gemeentebestuur de toegankelijkheidsprijs uit aan een Merelbeekse handelszaak of organisatie die de meeste inspanningen leverde om de toegankelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid van hun gebouw, dienst, voorzieningen of informatie voor personen met een handicap te verhogen.