U bent hier

Vaccinatiecentrum De Warande

Wat?

Vaccinatiecentrum De Warande

Merelbekenaars krijgen hun vaccin in de sporthal van Wetteren, Warandelaan 14B, 9230 Wetteren. Wetteren ontvangt de inwoners van Wetteren, Wichelen, Merelbeke en Melle. Dat stemt overeen met ongeveer 60.000 mensen. Het is Eerstelijnszone Scheldekracht vzw die de drijvende kracht is achter dit centrum. Zij staan ook in voor het vaccinatiecentrum in Wachtebeke, waar inwoners van Wachtebeke, Lochristi, Laarne en Destelbergen terecht kunnen. 

 Wanneer je meer wil weten over ELZ Scheldekracht vzw, kan je terecht op hun website

Wil je meer weten over de bereikbaarheid van het centrum? Die informatie vind je hier.

Wil je meer weten over de volgorde van vaccineren en kijken wanneer jij ongeveer aan de beurt bent? Die informatie vind je hier

Callcenter

Het callcenter van het vaccinatiecentrum kan je bereiken op het telefoonnummer 0800 988 98.

Elke werkdag van 9 tot 17 uur en elke zaterdag van 9 tot 13 uur.

 

Vanaf nu kan je ook je gegevens en je vraag achterlaten door het invullen van dit inschrijvingsformulier: https://​forms.​office.​com/​r/​7V6PbpLdPY.

Ingevuld?

Een calltaker neemt zo snel mogelijk contact met je op. Dat is ten laatste de volgende werkdag. Intussen hoef je het callcenter niet meer te bellen. Je vraag is geregistreerd.

Waarom

 

Ook is het niet mogelijk om vanuit het buitenland het 0800-nummer van het callcenter te bellen. Om hieraan tegemoet te komen lanceren we dit inschrijvingsformulier.

https://​www.​laa​tjev​acci​nere​n.​be/

 

Bekijk ook