U bent hier

Aanvraag digitale infoborden

Op zes verschillende plaatsen in Merelbeke staan digitale infoborden (lichtkranten), waarop gemeentelijke informatie en tijdelijke activiteiten van verenigingen verschijnen. Via dit formulier kan je een aanvraag indienen om een activiteit van jouw vereniging of onderwijsinstelling te laten publiceren. Je activiteit moet minstens twee weken voordat de activiteit plaatsvindt worden aangevraagd. Let op: je activiteit kan ten vroegste één week op voorhand verschijnen op onze infoborden voor een periode van maximaal één week.

Vul hier de naam van de vereniging of organisatie in die de activiteit organiseert.
Vul hier de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Na het indienen van dit formulier bekijken we je aanvraag. Via dit e-mailadres laten we je weten of je activiteit al dan niet in aanmerking komt om opgenomen te worden op onze digitale infoborden.
Activiteit
De digitale infoborden beschikken over 6 regels van telkens 15 tekens (spaties inbegrepen). Vul hieronder per regel de gewenste tekst in. Vermeld het soort activiteit, de locatie, de begin- en eventuele einddatum van de activiteit, het uur waarop de activiteit plaatsvindt en de organisatie die de activiteit organiseert. Je kunt eventueel nog een website toevoegen waarop meer info te vinden is.
Vul de gewenste begindatum in waarop je bericht op de digitale infoborden verschijnt (max. 1 week op voorhand).
Vul de gewenste einddatum in van je bericht (max. 1 week na begindatum). Als de activiteit niet gepland is over verschillende dagen, vul je hier de datum in waarop de activiteit plaatsvindt.
Heb je nog vragen hebt of wil je bijkomende informatie? Schrijf het in dit veld.