U bent hier

Inleefreis

Wat?

Ga jij mee op inleefreis?

Na twee succesvolle inleefreizen naar Toucountouna, Benin, in 2017 en 2019 beginnen we met de voorbereidingen van een derde inleefreis naar Toucountouna, in 2021. Deze reis zal doorgaan van eind augustus tot midden september 2021, de exacte data worden later bepaald.

De gemeente is op zoek naar jongeren tussen 18 en 27 jaar die zin hebben in een unieke en avontuurlijke reis. De reis duurt drie weken en is het hoogtepunt van een voorbereidend traject waarin we je onderdompelen in de Beninse cultuur en je meer te weten komt over ontwikkelingssamenwerking. Het doel van de reis is om kennis te maken met leeftijdsgenoten in Benin en om het lokaal jeugdwerk er een duwtje in de rug te geven.

Op woensdag 16 september 2020 organiseerden we een infoavond. De presentatie die toen werd gegeven vinden jullie hier onderaan.

Wil je deelnemen? Stuur dan je gegevens (naam, voornaam, geboortedatum en -plaats, studies, lidmaatschap of ervaringen in sport of jeugdverenigingen, hobby’s, specifieke interesses, betrokkenheid in Merelbeke) en een korte motivatiebrief van een halve A4 naar Michiel.ouvry [at] merelbeke.be. Bij het schrijven van de motivatiebrief hou je best rekening met de volgende vragen: 'Waarom zou jij mee moeten naar Benin en op welke manier zou jij een meerwaarde kunnen zijn tijdens deze reis?'

De deadline om je motivatiebrief in te dienen is 30 september 2020.

 

Presentatie inleefreis 17/09/2020

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst noord-zuid
Dienst noord-zuid
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen: tot

Contact

  • 09 210 32 19
noordzuid [at] merelbeke.be