U bent hier

Nieuwsbericht: 19 juni 2018

Evenementen Merelbeke Centrum op 23 en 24 juni

De laatste zondag van juni is traditioneel de zondag van de kleine kermis in Merelbeke-Centrum. Zoals u al kon lezen in de kermisfolder die u onlangs in de bus kreeg, worden van maandag 18 juni tot en met donderdag 28 juni heel wat activiteiten georganiseerd, zoals het WK voetbal op groot scherm, de braderie van het Handelscentrum, de kleine kermis en de ATS-Run.

Om dat alles in goede en veilige banen te leiden, neemt het gemeentebestuur i.s.m. de Lokale Politie Regio Rhode & Schelde een aantal verkeersmaatregelen.

Parkeren

Parking ‘Tramstelplaats’: grotendeels afgesloten van donderdag 21 juni om 13 uur tot en met dinsdag 26 juni om 24 uur voor de opstelling van de kermisattracties

Parking achter het Vredegerecht: volledig afgesloten op maandag 18 juni van 6 tot 24 uur; op 23 juni om 6 uur tot 24 juni om 18 uur; op 28 juni van 6 tot 24 uur;

Parkeergarage Driekoningenplein: bereikbaar via het kruispunt Molenhoek. Op zondag is de parking steeds gratis.

Hundelgemsesteenweg: parkeerverbod tussen het kruispunt Molenhoek en de Zwijnaardsesteenweg

OPGELET! De parkeerkaart voor bewoners ‘blauwe zone’ is tijdelijk niet geldig door de onbeschikbaarheid van de parkeerplaatsen in deze zone!

Parkeer op zondag 24 juni a.s. uw wagen buiten de evenementenzone: de Hundelgemsesteenweg en aanpalende straten tussen de Zwijnaardsesteenweg en het kruispunt ‘Molenhoek’ (kruispunt met verkeerslichten) van Hundelgemsesteenweg met Poelstraat, Potaardeberg en Cornelius Sneyssenslaan. Ook in de Hof Ter Wallenlaan, gedeelte van de Kerkstraat, Sportstraat kant pare huisnummers, Keibergweg, gedeelte van de Sparrenstraat en Herman Teirlinckstraat mag er op zondag niet worden geparkeerd.

Omleidingen wegens afsluiten van de Hundelgemsesteenweg op zondag 24 juni van 11.30 tot en met 23 uur:

Het doorgaand verkeer op de Hundelgemsesteenweg wordt omgeleid via de Poelstraat, Lamstraat en Lembergsesteenweg of via Zwijnaardsesteenweg, Gaversesteenweg en Bergbosstraat.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief