U bent hier

Nieuwsbericht: 27 Februari 2019

Oproep tot kandidaten betreffende de concessie voor uitbating cafetaria sporthal Ter Wallen

Het Autonoom Gemeentebedrijf Merelbeke (AGB Merelbeke) stelt de cafetaria van de sporthal Ter Wallen, gelegen Sportstraat 1, 9820 Merelbeke, open voor verhuring onder de vorm van een concessieovereenkomst voor een looptijd van 15 jaar (2019-2034).

Wil je aan deze inschrijving deelnemen? Download dan het inschrijvingsformulier, de concessievoorwaarden en het bestek links op deze pagina of vraag de gegevens gratis op bij de dienst contractbeheer op het gemeentehuis (1ste verdieping), Hundelgemsesteenweg 353, 9820 Merelbeke.

De inschrijving samen met de verplichte bijlagen moet het bestuur bereiken ten laatste op woensdag 13 maart 2019 om 12.00 uur, hetzij bij aangetekend schrijven , hetzij door afgifte tegen ontvangstbewijs bij de dienst contractbeheer op het gemeentehuis.

Steek de inschrijvingen in twee omslagen. Zowel de binnenste als de buitenste omslag moet de vermelding “OFFERTE CONCESSIE CAFETARIA SPORTHAL TER WALLEN” bevatten. Bij de papieren versie van de offerte wordt tevens een digitale kopie (liefst USB) van deze offerte bijgevoegd. De buitenste omslag moet geadresseerd zijn aan:

AGB Merelbeke

Dienst contractbeheer

Hundelgemsesteenweg 353

9820 Merelbeke

Interesse? Voor alle inlichtingen kan contact opgenomen worden met Michaël Pector, 09 210 32 14, niels.van.de.steene [at] merelbeke.be .

Voor een plaatsbezoek neem je contact op met sportfunctionaris Rudi Vivile, 09 210 34 20, rudi.vivile [at] merelbeke.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief