U bent hier

Nieuwsbericht: 22 Januari 2018

Vanaf 5 februari: kruispunt Kloosterstraat met Poelstraat onderbroken!

Van 5 tot 16 februari wordt het kruispunt van de Poelstraat en Kloosterstraat volledig afgesloten. Na de werken wordt het kruispunt voorlopig hersteld waardoor het opnieuw toegankelijk wordt.

Van 9 tot 27 april wordt het kruispunt van de Poelstraat en Kloosterstraat opnieuw volledig afgesloten voor het definitief herstel, met uitzondering van het aanbrengen van de toplaag in asfalt.

Wanneer het kruispunt van de Kloosterstraat met de Poelstraat volledig onderbroken wordt, is volgende omleiding van toepassing:

  • Het doorgaand verkeer worden omgeleid via Lamstraat en Lembergsesteenweg.
  • Fietsers worden over een kleine afstand omgeleid, nl. via een doorgang op het OCMW-terrein, de trage weg van de Herman Teirlinckstraat en de Conversatieweg.
  • De bussen van lijn 44 en 49 zullen de omleiding van de wagens volgen. Hierdoor zullen halte Merelbeke Kerk, Merelbeke Molenhoek en Merelbeke Kloosterstraat niet bediend worden. Er worden vervanghaltes voorzien aan het kruispunt van de Lembergsesteenweg en de Hundelgemsesteenweg, nabij de Kloosterstraat (zijde Lembergsesteenweg) en de Salisburylaan.

 

Meer info over de heraanleg van de Kloosterstraat.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief