U bent hier

Nieuwsbericht: 21 Februari 2018

Zaterdag 24 februari: Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen

Bezoek op zaterdag 24 februari in Merelbeke de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. 96 standhouders staan er klaar met tips en aanbod voor je volgende trip. Wie graag op stap gaat met vrienden, een bijzonder weekendje plant met de familie, of in het bestuur zit van een vereniging, haalt hier de mosterd.

Op de Infodag Groepen brengt Toerisme Oost-Vlaanderen het kruim van de Oost-Vlaamse sector onder een dak. Je vindt er gidsenorganisaties, streekproducenten, sierteeltbedrijven, brouwerijen, rederijen, musea, logies, diensten voor toerisme en talrijke andere aanbieders van programma's en informatie voor groepsuitstappen. Bijzonder aan deze 16e editie van de Infodag Groepen is dat je er ook kennis kan maken met al het lekkers uit de provincie, op een streekproductenmarkt. Extra smaakmakers zijn kookdemonstraties van vleeswarenbedrijf Breydel en Bioboerderij De Kollebloem.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 24 februari van 10 tot 16 uur

Waar: Gemeentehallen, Kloosterstraat 34

Opgelet! In de Kloosterstraat wordt op dit moment gewerkt. Wie van de Lembergsesteenweg komt, kan de Gemeentehallen gewoon bereiken. Wie van de Hundelgemsesteenweg en de Poelstraat komt, volgt de omleiding via de Lamstraat.

Info en tickets: infodaggroepen.be

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief