U bent hier

Reserveren sportaccommodaties

Wat?

Je kan de verschillende sportaccommodaties in Merelbeke huren om zelf te sporten. Afhankelijk van de frequentie bestaan hier andere procedures voor.

Hoe?

Eenmalig

Je bekijkt het overzicht om te zien welke uren nog beschikbaar zijn. Als je een vrij moment vindt dat voor je past, kan je per e-mail naar sport [at] merelbeke.be (subject: reservatie%20sportaccommodatie) reserveren. Je hoeft niet vooraf te betalen, er wordt een factuur toegestuurd.

Vermeld bij een reservatie duidelijk:

  • de datum;
  • het beginuur en einduur;
  • om welke sport het gaat;
  • de accommodatie.
    • Je hebt de keuze tussen: de sporthal, GILKO Kloosterstraat en Lemberge, de polyvalente zaal van het zwembad, BKO, TAM, de openluchtterreinen Sportpark Flora en Ter Wallen.

Je krijgt telefonisch of via e-mail een bevestiging van je reservatie. Zonder bevestiging is de reservatie NIET definitief.

Opgelet !
Als je per e-mail reserveert en je bent een nieuwe gebruiker, geef dan ook volgende gegevens mee:

  • Voornaam + naam
  • Adres + postcode + gemeente
  • Telefoon- of gsm-nummer
Met een vaste frequentie

Vraag een reservatie met vaste frequentie aan door dit aanvraagformulier en de bijhorend bijlage in te vullen. Zo kan gemakkelijk een planning gemaakt worden. Eventueel kan ook telefonisch een reservatie gemaakt worden.

Voor een volledig seizoen of competitiegebruik

De aanvragen voor competitiegebruik van de zaal en openluchtaccommodatie moeten schriftelijk of per e-mail gebeuren naar sport [at] merelbeke.be. Rond de maand april moeten alle clubs die wensen gebruik te maken van de gemeentelijke sportaccommodaties hun aanvraag indienen. Het sportjaar loopt van september tot eind juni. Van zodra je de competitiekalender in je bezit hebt, worden al de wedstrijden genoteerd op een planning. De dienst Sport en recreatie kijkt alle te spelen wedstrijden na en laat - indien nodig - weten welke wedstrijden moeten worden verplaatst.

Reservatieoverzicht

In het handig reservatieoverzicht kan je nakijken of de zaal die je wil huren beschikbaar is op je moment van voorkeur.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst sport en recreatie
Sportstraat 1
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag:Gesloten
Eerstvolgende openingsdag:(31/01) tot en van tot

Contact

  • 09 210 34 00
09 210 34 29
sport [at] merelbeke.be

Bekijk ook