Leesgroep Bladvlooien+

Bladvlooien+

Wat?

Bladvlooien+ is een leesgroep in workshopvorm.

Tijdens vier bijeenkomsten bespreken we telkens één boek. Elke deelnemer van Bladvlooien+ leest de roman in kwestie vooraf. Tijdens de bijeenkomst gaan we in kleine groepjes dieper in op het boek.

 

Deze leesgroep wil verder geraken dan “een goed/slecht boek”. Dieper graven dus, niet alleen qua inhoud, maar ook wat vorm of schrijfstijl betreft.

We bevestigen elkaar of proberen elkaar te overtuigen of blijven van mening verschillen. Het wordt in ieder geval géén vooraf uitgekiende voordracht over het boek of een theoretisch onderbouwde literatuurkritiek, maar wel een boeiende uitwisseling van ideeën.

 

De bijeenkomsten vinden telkens plaats op dinsdagavond van 19.30 uur tot 22 uur in de bibliotheek.

Je kunt inschrijven voor de reeks of er één avond uitpikken. De bibliotheek voorziet vooraf genoeg exemplaren van de boeken.

 

Wil je weten welke boeken we dit jaar bespreken? Hou de Uit-agenda in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Bibliotheek
Dijsegem 1
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag:Gesloten
Eerstvolgende openingsdag:(06/12) tot

Contact

  • 09 210 34 10
09 210 34 19
bibliotheek [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Ben je tussen 6 en 16 jaar oud en een echte boekenwurm? Praat je graag met leeftijdsgenoten over de boeken die je leest? Dan ben jij een geknipt lid voor de Kinder- en Jeugdjury (KJV)!

  • SamenLezen is geen leesgroep als een ander, maar een samenleesgroep.

  • Je bent jong en in de ban van boeken? En net iets te oud voor de Kinder- en Jeugdjury (KJV)? Dan biedt de jongerenleesgroep je de kans om boeiende boeken én boekenliefhebbers te ontdekken.

  • SamenLezen is een leuke manier om Nederlands te oefenen.