Expo

Expo

Wat?

De expo's die voorzien waren in de zomer van 2020 zijn omwille van de coronamaatregelen geannuleerd. Het gaat om de expo's van Sarah Van de vijver, de cursisten van de Vrijetijdsateliers en Nicoline van Stapele. Deze expo's zijn in de mate van het mogelijke verplaatst naar een latere datum. Alle andere data en evenementen vermeld op deze pagina zijn onder voorbehoud van aanpassingen of maatregelen rond het coronavirus. Wij doen er alles aan om de activiteiten in veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Mochten wij ons toch genoodzaakt zien om de activiteiten onder een andere vorm te laten doorgaan of te annuleren, brengen wij jullie daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.

Herfst in Munte - Expo Dora Seaux & Philippe Marchand Herfst in Munte

vrijdag 18 september - zondag 11 oktober

Naar aanleiding van 35 jaar Christoforus nodigt vzw uitMUNTEnd een kunstenaarskoppel uit met internationale ervaring en met een nauwe verwantschap met Munte. Hun mensvisie sluit aan bij de filosofie van Rudolf Steiner. Op 11 oktober is er de traditionele paardenwijding en herfstwandeling met de jachthoornblazers als afsluiter. Die dag organiseert de Landelijke Steinerschool Munte ook een herfstbeurs.
Meer info: vzwuitmuntend [at] gmail.com en facebook.com/vzwuitmuntend.

 

Sarah Van de vijver - Schilderijen, een beeldverhaal in kleur Sarah Van de vijver

zaterdag 14 november – zondag 6 december

Na een opleiding fotografie en glaskunst vervolledigde Sarah Van de vijver haar studies met een opleiding schilderkunst aan het DKO te Gent. De kunstenares heeft reeds vele jaren ervaring met het vervaardigen van beeldend werk. Met een eigen insteek, een subtiel doch veelzijdig en sprekend kleurgebruik en een zekere zin voor experiment, toont Sarah ons een stukje van haar beeldende fantasie.

 

Kerst in Munte door vzw uitMUNTEnd i.s.m. De Muntenaar, Christoforusgemeenschap, Landelijke Steinerschool Munte Kerst in Munte

zondag 13 – zondag 20 december

Geniet van een warme kerstsfeer in Munte. De expo is gratis, het volledige programma vind je op facebook.com/vzwuitmuntend.
Tickets en info: vzwuitmuntend [at] gmail.com of jobeka [at] skynet.be

 

Hoe?

Pastorie Munte

Munteplein 6

Van 1 april t.e.m. 30 september: van maandag t.e.m. zaterdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zon- en feestdagen van 9.30 tot 17.30 uur.

Van 1 t.e.m. 31 oktober: zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.30 uur

Van 1 november t.e.m. 31 maart: zon- en feestdagen van 13.30 tot 17.00 uur.

Prijs?

Gratis.

Zelf tentoonstellen?

Neem contact op met cultuur [at] merelbeke.be (de dienst cultuur).

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst cultuur
Gemeenschapscentrum 't Groenendal
Brandegems Ham 5
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen:Gesloten
Namiddag op afspraak.

Contact

  • 09 210 35 80
09 210 35 81
cultuur [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Zin in een origineel verjaardagsfeestje? Trakteer je vriendjes op een heuse theatervoorstelling met onze speciale formule.

  • Welke geestige komieken strijken dit najaar in Merelbeke neer? Klik snel verder.

  • Een podiumaanbod voor en door jong en oud. Met grote namen, de bijzondere spelers van Het Scheldeoffensief en life muziek.

  • Een Carrouselconcert met straf talent van eigen bodem, het Gent Festival van Vlaanderen in Merelbeke, intieme jazzoptredens en interactieve babyconcerten.

  • Kaskrakers op donderdagnamiddag met koffie en taart, de gesmaakte filmmatinees in samenwerking met LDC de Merelaar zijn terug!

  • In het najaar van 2020 ontvangen we, i.s.m. de bib, interessante belezen gasten.

  • Hoera, de zomertheaterweek is ook dit jaar van de partij!