Humor

Humor

Wat?

Alle data en evenementen vermeld op deze pagina zijn onder voorbehoud van aanpassingen of maatregelen rond het coronavirus. Wij doen er alles aan om de activiteiten in veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Mochten wij ons toch genoodzaakt zien om de activiteiten onder een andere vorm te laten doorgaan of te annuleren, brengen wij je daarvan op de hoogte en bieden wij je de mogelijkheid om je ticketbijdrage terug te vragen.

Volgens de laatste regelgeving is het toegestaan om per bubbel naar een voorstelling te komen. Komen jullie graag met je vrienden, gezinsleden, buren? Schrijf dan zo veel als mogelijk samen in (met een maximum van 10 personen per reservering). Zo zitten jullie samen én kunnen onze voorstellingen voor een groter publiek gebracht worden.

Tickets zijn te koop vanaf maandag 22 juni 9 uur

RADIO 2 HUMORKLAS VAN MEESTER HAN COUCKE Radio 2 Humorklas

zaterdag 19 september – 20.15 uur

Voor de vierde keer ging de Radio 2 Humorklas op zoek naar comedytalent in Vlaanderen. De deelnemers kregen les van ‘meester’ Han Coucke en werden beoordeeld door een vakkundige jury. De finale en de bijhorende tournee werd door corona noodgedwongen uitgesteld. Maar uitstel is geen afstel en dus houden de finalisten én hun meester alsnog halte in Merelbeke.

Tickets

 

WILLIAM BOEVA - B30VA William Boeva

zaterdag 17 oktober - 20.15 uur

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten. En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk! Hoopt hij.

Tickets

 

HAN SOLO - Retro - première! Han Coucke

vrijdag 20 en zaterdag 21 november - 20.15 uur

Han solo keert in zijn nieuwe show ‘Retro’ terug naar zijn roots. De komische meesterverteller wil instaan voor de bescherming van onze Vlaamse levenswijze. Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platteland zijn ruk naar rechts heeft ingezet, acht Han solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen. Na Trump, Johnson, Van Grieken en andere Schild-en-Vrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-schoolwind, tijd voor Han solo. Steeds met een knipoog, steeds scherp en kritisch, maar vooral grappig.

Tickets voor vrijdag 20 november

Tickets voor zaterdag 21 november

 

BERT GABRIELS - Eindejaarsconference Bert Gabriëls

zaterdag 9 januari - 20.15 uur

Na het succes van de #Eindejaars 2019 op Radio1 en op de regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Maar deze keer nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het was een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen. Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen.

Tickets

 

Prijs?

Standaardprijs: 12 €

+65 en personen met een beperking: 11 €

-26: 10 €

UiTPAS met kansentarief: 2,40 €

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst cultuur
Gemeenschapscentrum 't Groenendal
Brandegems Ham 5
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen:Gesloten
Namiddag op afspraak.

Contact

  • 09 210 35 80
09 210 35 81
cultuur [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Kleurrijke tentoonstellingen in Pastorie Munte.

  • Zin in een origineel verjaardagsfeestje? Trakteer je vriendjes op een heuse theatervoorstelling met onze speciale formule.

  • Een podiumaanbod voor en door jong en oud. Met grote namen, de bijzondere spelers van Het Scheldeoffensief en life muziek.

  • Een Carrouselconcert met straf talent van eigen bodem, het Gent Festival van Vlaanderen in Merelbeke, intieme jazzoptredens en interactieve babyconcerten.

  • Kaskrakers op donderdagnamiddag met koffie en taart, de gesmaakte filmmatinees in samenwerking met LDC de Merelaar zijn terug!

  • In het najaar van 2020 ontvangen we, i.s.m. de bib, interessante belezen gasten.

  • Hoera, de zomertheaterweek is ook dit jaar van de partij!