U bent hier

Vakantiespeelplein paasvakantie

Wat?

Eerst en vooral is er opnieuw vakantiespeelplein voor alle kinderen van 3 tot 11 jaar. Daarnaast organiseert de jeugddienst opnieuw een losse activiteit voor kleuters.

UITSTAP NAAR

Familiepark Harry Malter is een domein van kleiner formaat (3,5ha) gericht op kids van peuter- en kleuteronderwijs. Geen snelle rollercoasters of immense dieren maar charme en nostalgie troef!

Neem de tijd om met je kleintje een van de kabouterhuisjes te bezoeken of kleinere maar lieve diertjes van héél dichtbij te leren kennen. In het spiegelhuis is het altijd lachen geblazen maar laat je ook verbazen door de kunsten van onze gekke fietsenprofessor en clown Luigi tijdens de circusshow!

Vrijdag 19 april 2019 van 9.30 tot 16.30 uur
Opvang van 8 tot 17.30 uur
Voor kinderen van 3 tot 6 jaar
Kostprijs 8 euro
Jeugdcentrum Molenhoek
Hundelgemsesteenweg 445
Tel. 09 210 35 60
jeugd [at] merelbeke.be

 

Vakantiespeelplein in de paasvakantie

Van maandag 8 april t.e.m. vrijdag 19 april kan je opnieuw terecht op vakantiespeelplein Hip’o. Samen met het team van animatoren organiseert de dienst jeugd gedurende twee weken avontuurlijke, sportieve en rustige spelletjes gecombineerd met toneel-, dans- en knutselactiviteiten.

WAAR EN WANNEER vindt de vakantiespeelpleinwerking plaats?

Zoals steeds vinden de activiteiten van het vakantiespeelplein plaats in de gemeentelijke basisschool GILKO, afdeling Kloosterstraat. Aangezien de werken in de Kloosterstraat afgerond zijn, is het speelplein terug bereikbaar langs de voorkant. Er kan ingeschreven worden voor zowel de eerste week van de paasvakantie (van maandag 8 april t.e.m. vrijdag 12 april) als voor de tweede week (van maandag 15  t.e.m. vrijdag 19 april). De deuren van het vakantiespeelplein gaan open om 8 uur. Vanaf dan is er opvang voorzien tot de start van de activiteiten om 9.30 uur. ’s Avonds kunnen de kinderen afgehaald worden tussen 16.30 en 17.30 uur.

Wie?

De vakantiespeelpleinwerking tijdens de paasvakantie zal er zijn voor maximaal 25 kleuters (kinderen die op dit moment nog in de kleuterklas zitten) en voor 35 kinderen tussen de 6-11 jaar (kinderen uit het lager onderwijs) per week. Anders dan in de zomervakantie is er dus, omwille van organisatorische redenen, een beperking van het aantal deelnemers en dien je vooraf in te schrijven voor een volledige week

Hoe?

Inschrijvingen starten voor inwoners van Merelbeke op woensdag 2 januari,voor niet-inwoners vanaf maandag 7 januari.

 

Wat meebrengen?

Je krijgt een mail met praktische info de week voor het speelplein van start gaat.

Prijs?

De kostprijs van een weekje vakantiespeelplein in de paasvakantie ligt vast op 40 euro voor 5 dagen. In deze prijs is alles inbegrepen behalve het zelf mee te brengen middagmaal, samen met eventueel een 10- en 4-uurtje. Tot deze basisprijs behoren wel: de toegang van 8 t.e.m. 17.30 uur, de begeleiding door gebrevetteerde animatoren, een drankje in de voor- en namiddag, al het nodige materiaal voor de activiteiten en alle voorziene kosten voor eventuele uitstappen.

Nieuw vanaf 2018: de UITPAS!

Hiermee kan je punten sparen en krijg je 80% korting als je in aanmerking komt voor een kansentarief.

Ontdek alles over de UITPAS.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Dienst jeugd
Jeugdcentrum Molenhoek
Hundelgemsesteenweg 445
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag:Gesloten
Eerstvolgende openingsdag:(18/11) tot en van tot

Jouw contactpersonen

Bram Uvyn

Jeugdconsulent
  • 09 210 35 60
jeugd [at] merelbeke.be

Inge Tollenaere

jeugdprogrammator
  • 09 210 35 60
inge.tollenaere [at] merelbeke.be

Sanne Vekeman

  • 09 210 35 60
sanne.vekeman [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Tijdens de schoolvakanties organiseert de dienst jeugd activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

  • Buitenspeeldag in Merelbeke? Ongetwijfeld was je erbij!

  • De vakantiespeelpleinwerking in het centrum vindt plaats in het GILKO, de gemeentelijke basisschool, Kloosterstraat 19.

  • De vakantiespeelpleinwerking in Flora vindt in 2019 plaats in de lokalen van de Sint-Michielsschool (Bergstraat 34) en dus NIET in de lokalen van GO Flora zoals de voorbije jaren. Door werken in de school kunnen we de veiligheid van de kinderen daar niet garanderen.