U bent hier

jeugdcentrum Molenhoek

Lokalenverhuur jeugdcentrum

Twee verhuurlokalen

Jeugdcentrum Molenhoek is dé ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren in Merelbeke. Je vindt er de dienst jeugd terug, het jongereninformatiepunt (JIP) en jeugdhuis de Gnirk. Er zijn twee zalen ter beschikking die kunnen gehuurd worden voor de activiteiten van verenigingen.

  • De kleine zaal is uitgerust als vergaderlokaal voor maximaal 28 personen. Er is een mogelijkheid tot projectie en de vergaderzaal heeft een minifrigo ter beschikking.
  • De polyvalente zaal is uitgerust met 2 togen, een licht- en muziekinstallatie en een vast podium. De zaal heeft ruimte voor 499 personen bij een staand publiek, 200 personen bij een zittend publiek en 180 personen bij een publiek zittend aan tafels en stoelen. Er zijn 45 tafels, 180 stoelen en 10 bartafels aanwezig.

Reserveren

Zoals voorzien is in het gebruikersreglement, krijgen jeugdverenigingen voorrang in de agenda. Indien de programmering het toelaat, kunnen ook anderen de lokalen huren.

Een overzicht van de bezetting vind je terug op onze webshop. Reserveren kan niet online! Dit kan wel via het aanvraagformulier dat je bezorgt aan de dienst jeugd.

Bij aanvragen vanaf 1 januari 2020 gelden de nieuwe tarieven voor de huur van het jeugdcentrum.

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Jeugdcentrum Molenhoek
Hundelgemsesteenweg 445
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot en van tot
Morgen: tot en van tot

Contact

  • 09 210 35 60
09 210 35 69
jeugd [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Elk jaar organiseert de dienst jeugd een cursus waarbij jongeren leren om een fuif op een veilige en verantwoorde manier te organiseren.
  • Eerste Hulp Bij Fuiven.

  • Eerste Hulp Bij Fuiven