U bent hier

Cambio autodelen

Wat?

In Merelbeke kan je gebruik maken van het autodeelsysteem Cambio op standplaats 'Stelplaats' in Merelbeke Centrum (2 wagens) en op standplaats 'Floraplein' in Merelbeke Flora (2 wagens).

Cambio is een autodeelsysteem met vaste standplaatsen verspreid over België. Je kan 24/24 en 7/7 een auto reserveren en gebruiken. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, klaar voor de volgende gebruiker. De vaste kosten zijn beperkt, je betaalt enkel en alleen jouw verbruik (gereden kilometers en tijd). Van de wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie...) hoef je je niets aan te trekken, Cambio zorgt voor alles.

Wie?

Het uitleensysteem is ideaal voor mensen die niet zo vaak de wagen nodig hebben. Rij je minder dan 10 000 km per jaar? Dan is autodelen zeker het overwegen waard, of als alternatief voor de vaak minder gebruikte tweede wagen. Op die manier bespaar je zelf én help je mee aan een beter leefmilieu!

Hoe?

Sluit je aan bij Cambio (inschrijven doe je via de Cambio-website of per post), waarna je een Cambio-kaart ontvangt: een chipkaart met een persoonlijke pincode. Deze Cambio-kaart geeft je toegang tot alle Cambio-auto’s in heel België. Alvorens je gebruik kan maken van de wagens, moet je aanwezig zijn op een Cambio-infomoment. Reserveren kan dag en nacht, zowel telefonisch, via de Cambio-app of via de website. Je kan de auto reserveren voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Tanken gebeurt via de tankkaart van Cambio. 

Meer info     

Cambio Vlaanderen
T 09 242 32 17
www.cambio.be

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

dienst Duurzaamheid
dienst Leefmilieu
Hundelgemsesteenweg 353
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag: tot
Morgen: tot en van tot

Contact

  • 09 210 32 75
duurzaamheid [at] merelbeke.be

Bekijk ook