V-test

Wat?

De V-test is een objectieve vergelijking van de verschillende elektriciteits- en aardgasproducten van alle energieleveranciers in Vlaanderen. Het is een module waarmee u op basis van uw verbruik berekent hoeveel u het komende jaar zou betalen als u nu een contract afsluit met een leverancier. De resultaten zijn een schatting en geen exacte prijsvoorspelling.

De V-test biedt niet 1 simpel antwoord. Uw gegevens worden verwerkt, maar u bent degene die beslist. Elke leverancier heeft immers nog andere voorwaarden (elektronische verwerking, voorschot, …). Kijk daarom zeker goed naar kolom met de voorwaarden.

Wat meebrengen?

Heb je hulp nodig bij het uitvoeren van de V-test, kom dan met uw laatste jaarafrekening van elektriciteit en/of gas naar het Sociaal Huis. 

Contact & openingsurenOpeningsuren en contact

Waar?

Sociaal huis
Sociaal Huis
Hundelgemsesteenweg 357
9820 Merelbeke

Openingsuren

Vandaag:Gesloten
Eerstvolgende openingsdag:(18/10) tot
enkel op afspraak

Contact

  • 09 210 33 50
sociaalhuis [at] merelbeke.be

Bekijk ook

  • Elektriciteit, aardgas, water en kabeldistributie

  • Als er in je straat riolering aanwezig is, ben je verplicht je woning hierop aan te sluiten. Hierop is geen uitzondering mogelijk. Voor de aansluiting op de riolering moet je toelating vragen aan het gemeentebestuur.

  • Tijdens een energiescan gaat een energiescanner samen met jou na hoe je zuiniger kan omspringen met energie in jouw woning.